"De structurele kwaliteit van een appartementsgebouw is de echte meerwaarde van uw vastgoedinvestering."

Philip Bekaert; Projectmanager Van Houtven NV
 

Van Houtven is ook actief op vlak van projectbouw. Dit omvat zowel bouwprojecten van meerdere woningen - open, halfopen en gesloten bebouwing - al dan niet in een verkaveling, alsook individuele projecten van o.a. appartementsgebouwen - eventueel in combinatie met een commerciële functie.
 
Ook voor onze projectbouw, bouwen we bij Van Houtven volgens het traditionele principe met veel aandacht voor thermische -en akoestische isolatie, luchtdichtheid en de BEN-principes, alsook voor het gebruik van duurzame en kwalitatieve materialen.

 
Wij nemen de volledige coördinatie op ons – van planopmaak, bouwaanvraag, ruwbouw tot de afwerking – en leveren iedere woonentiteit instap-klaar af.
 
Tijdens de eerste gesprekken, luisteren we naar u, de bouwheer-investeerder, en overlopen samen met u uw ideeën en wensen alsook alle mogelijkheden qua ruimtelijke ordening, uitzicht, technieken en materialen. Nadien volgt een voorstudie en de opmaak van de bouwovereenkomst met gedetailleerd draaiboek.

Voorziet u binnenkort een project? Neem dan zeker contact op! Wij bespreken en verwezenlijken graag, samen met u, uw perfecte investeringsproject.
 
Van Houtven treedt regelmatig ook zelf op als bouwpromotor, waardoor we bijna continu projecten lopende hebben in verschillende fases van oprichting.
Hebt u interesse? Neem dan snel contact op, zodat u zelf nog alle inspraak krijgt in de keuze van afwerking en materialen.
 
Bouwen volgens de BEN-normen
Bij Van Houtven staat energiezuinig bouwen voorop! Daar waar mogelijk gaan wij voor BEN!
Reeds vandaag richten wij ons op de Europese standaard van 2021 en realiseren meer en meer woningprojecten volgens de BEN-principes. Bijna-energie-neutraal bouwen, biedt voor u niets dan voordelen! Dankzij BEN-bouwen, bespaart u energie voor de verwarming, het warm water, de ventilatie en de koeling van uw woning. Bovendien ontvangt u als BEN-bouwer, dankzij deze energiebesparende en milieuvriendelijke maatregelen, vaak een aantal mooie premies.

Garanties Projectbouw:

  • een transparant en voorspelbaar bouwproces
  • een strikte en betrouwbare timing
  • uitvoering volgens uw wensen en uw budget
  • één persoonlijke projectleider voor al uw vragen
  • permanente opvolging en rapportering van de werken
  • enkel kwaliteitsmaterialen
  • E-peil volgens het 'economisch optimum'
  • ijzersterke financiële uitvoeringsgaranties via bankwaarborg
Van Houtven Appartement Seahorse II Project
Klik hier om ons te contacteren

Van Houtven Appartement Seahorse II Project